Mid Week Madness

I fill my days browsing through How About Orange? by Jessica Jones, drooling all the way. The website provides so much inspiration and resources for Do-It-Yourself projects.

It then led me to find some stuff that I hopefully bring myself to make assemble. Someday soon, hopefully.

  • Bright and whimsy calendars from Scout Creative are just amazing. When I have children I think these would make a great activity.
  • Illustrated alphabets from digitprop. They also offer other mindblowingly amazing templates. Wouldn’t you also like to have your personal butler hold all your business cards?

These people are brilliant! Pure genius, I say.

Anyways, sebenernya saya browsing ini bukan males-malesan kerja loh (mmmm dikit sih.. oke banyak deh), melainkan karena semalem si babeh baru saja memberikan pernyataan yang mengezutkan. Alkisah, untuk hadiah pernikahan anak perempuan semata wayangnya ini, si babeh dari dulu udah bilang akan memberikan sebuah … LAGU. Ya beginilah kalau punya bapak mantan anak band, music director & producer pula, nggak bakal jauh-jauh dari musik ceritanya.

Mak dar it, wedding souvenir saya diputuskan berupa CD ajyah. Etapi dasar si papa sebagai *uhuk* insan musik, dia nggak mau saya masukin lagu orang dalam CD ituh, karena menurut doi itu artinya membajak! Mmmm tapi kan buat personal use paaa, gak cari keuntungan… Tapi doi (sampai saat ini) tak bergeming. Baiklah kalo getooh.

Alhasil nampaknya harus cari inspirasi free printables untuk CD sleeve & sticker nya. Uwoooh malah semakin membingungkan. Karena gimana caranya kan harus bisa dibuat sendiri. 400 biji mak! *pengsan*

This Curbly tutorial, is very sweet and would be appropriate for weddings.

While the following template from Squawk Fox is fairly easy to assemble.

I’m in love with this design from Tomoko Suzuki (i found it via How About Orange)

This free printable from Benign Object is also easy to assemble.

3 months to go before the wedding, and I still haven’t made up my mind on these details. What kind of bride am I? —purely rhetoric, you don’t need to provide an answer, although I think it would be cute if you do😉 —

—updated August 3rd 2012—

Stumbled upon some thoughts about the legality of homemade CD mix as wedding souvenirs here. Well I guess dad does have a point. Pffft.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s