H-3 : Three Little Birds

“Don’t worry about a thing,
‘Cause every little thing gonna be all right.
Singin’: “Don’t worry about a thing,
‘Cause every little thing gonna be all right! ”

Rise up this mornin’,
Smile with the risin’ sun,
Three little birds
Each by my doorstep
Singin’ sweet songs
Of melodies pure and true,
Sayin’, (“This is my message to you-ou-ou: “)

Singin’: “Don’t worry ’bout a thing,
‘Cause every little thing gonna be all right.”
Singin’: “Don’t worry (don’t worry) ’bout a thing,
‘Cause every little thing gonna be all right! ”

Rise up this mornin’,
Smiled with the risin’ sun,
Three little birds
Each by my doorstep
Singin’ sweet songs
Of melodies pure and true,
Sayin’, “This is my message to you-ou-ou: ”

Singin’: “Don’t worry about a thing, worry about a thing, oh!
Every little thing gonna be all right. Don’t worry! ”
Singin’: “Don’t worry about a thing” – I won’t worry!
“‘Cause every little thing gonna be all right.”

Singin’: “Don’t worry about a thing,
‘Cause every little thing gonna be all right” – I won’t worry!
Singin’: “Don’t worry about a thing,
‘Cause every little thing gonna be all right.”
Singin’: “Don’t worry about a thing, oh no!
‘Cause every little thing gonna be all right!

Marley is the man brah! Huhuhu, dari dulu suka sama lagu ini, dan sudah beberapa bulan terngiang-ngiang di kepala. Tepatnya, sejak bachelorette party salah satu teman baik saya.

Waktu itu, bachelorette party diadakan dalam kondisi semi darurat dan masih ada beberapa hal krusial yang belum beres. Alhasil ada momen-momen ditengah tawa kami ketika bride-to-be-nya mendadak teringat berbagai hal yang belum beres itu, dan mulai berkaca-kaca. Di penghujung malam, dan nyaris di penghabisan tawa kami, lagi-lagi teman saya itu mulai panik soal urusan pernikahannya.

Tepat ketika dia mulai berkaca-kaca dan menangiskan kata-kata “Undangan gue gimana iniiiih?” …tepat saat itu juga house band memainkan lagu ini : “Don’t you worry, about a thing. Every little thing is gonna be alright”, to which the bridal shower party chimed into song and started singing it to the bride-to-be. 

Momen tersebut selalu teringat sampai saat ini, dan menjadi reminder untuk diri saya sendiri. Setiap kali saya mulai berpikir panik tentang berbagai kemungkinan yang bisa membuat perencanaan saya berantakan, saya menyanyikan lagu ini dalam hati untuk ingat bahwa semuanya akan baik-baik saja. As John Lennon said, life is what happens when you’re busy making plans. Maka silakan berencana sepuas hati, tapi buat saya sekarang lebih penting mempersiapkan diri untuk pasrah.

Here’s three other little birds that makes me happy : 

Souvenir Siraman🙂

2 thoughts on “H-3 : Three Little Birds

  1. Wooww bagus banget itu souvenir siramannya!! Mana pake kandang burung segalaa.. lucuuuuu!!!

    Ih udah 3 hari lagiiii?? Good luck yaa!!!
    Mudah-mudahan lancar.. dan semoga semuanya bisa seperti yang direncanakan.
    Tapi yang paling penting semoga di hari H dirimu dan calon misua hepi-hepi joy joy selalu yaaa😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s